Passion for in-store execution

Sales Support on Pohjoismaiden johtava vähittäiskaupan kenttämyyntiorganisaatio . Olemme 100% sitoutuneita päämiestemme tuotteisiin ja brändeihin. Teemme työtä näiden eteen ammattimaisesti, tuomme lisäarvoa jokaisella myymäläkäynnillä ja vaikutamme positiivisesti toiminnallamme niin kuluttajiin kuin kaupan ostajiin.

JOHTAVA POHJOISMAINEN KENTTÄMYYNTIYRITYS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sales Support on johtava ja voimakkaasti kasvava vähittäiskaupan kenttämyyntiin keskittyvä yritys – toimimme valtakunnallisesti päivittäistavarakaupoissa.
Vahvuutemme on kenttämyynti ja vastuullamme on vahva tuoteportfolio maailman johtavilta brändeiltä. Ammattimainen, aikaansaava ja myyntiin intohimoisesti suhtautuva myyntihenkilöstö pystyy saavuttamaan pitkäjänteisiä tuloksia päämiehillemme kustannustehokkaasti. Joka päivä.


Lue lisää meidän toimintatavoistamme
Salessupport passion för butiksförsäljning

Passion for in-store execution

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Suurin osa ostopäätöksistä tehdään edelleen kaupoissa ja tästä syystä on perusteltua, että kentällä toimivat ammattimaiset myyntiedustajat. He puolustavat ja kehittävät päämiestemme tuotteiden sijoittelua ja myyntiä kaupoissa.

Yhteistyö kanssamme tarjoaa vahvan ja hyvämaineisen kumppanin, joka valvoo päämiestemme etuja paikallisesti myymälätasolla ja edustaa päämiestemme tuotteita tinkimättömällä ammattitaidolla ja intohimolla.

MEIDÄN TEHTÄVÄMME – MISSIOMME

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sales Support on johtava kenttämyyntipartneri monille tunnetuille ja vahvoille tuotemerkeille sekä –portfolioille.
Me uskomme läpinäkyvään yhteistyöhön ja pitkäntähtäimen kumppanuuteen, jolla voimme kehittää yhdessä menestyksekästä liiketoimintaa.