Passion for in-store execution

Sales Support on Pohjoismaiden johtava vähittäiskaupan kenttämyyntiorganisaatio . Olemme 100% sitoutuneita päämiestemme tuotteisiin ja brändeihin. Teemme työtä näiden eteen ammattimaisesti, tuomme lisäarvoa jokaisella myymäläkäynnillä ja vaikutamme positiivisesti toiminnallamme niin kuluttajiin kuin kaupan ostajiin.

Sveriges ledande säljbolag
Ökar din försäljning

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sales Support är Sveriges ledande säljbolag med över 12 säljkårer inom Dagligvaruhandel, Servicehandel, Food Service samt Apotek.
Vi är specialiserade på butiksförsäljning och ansvarar för en bred portfölj av starka varumärken. Med våra 200 professionella säljare skapar vi långsiktigt hållbara resultat på ett kostnadseffektivt sätt. Varje dag.


Läs mer om hur vi utvecklar din försäljning
Salessupport passion för butiksförsäljning

Passion for in-store execution

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Suurin osa ostopäätöksistä tehdään edelleen kaupoissa ja tästä syystä on perusteltua, että kentällä toimivat ammattimaiset myyntiedustajat. He puolustavat ja kehittävät päämiestemme tuotteiden sijoittelua ja myyntiä kaupoissa.

Yhteistyö kanssamme tarjoaa vahvan ja hyvämaineisen kumppanin, joka valvoo päämiestemme etuja paikallisesti myymälätasolla ja edustaa päämiestemme tuotteita tinkimättömällä ammattitaidolla ja intohimolla.

Våra Uppdrag

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sales Support är Sveriges ledande säljpartner med mer än 50 starka varumärken i vår portfölj.
Vi tror på transparens och långsiktiga samarbeten som grund för att bygga en framgångsrik försäljningsverksamhet.